LA MULȚI ANI, Diana Bumbeneci! 30 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Diana Bumbeneci! 30 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 30 Octombrie este ziua de naștere a colegei noastre din mass-media, Diana Bumbeneci. Pe această cale, redactorii Ziarului din Muscel îi urează un drum Drept plin de Lumină, presărat cu realizări profesionale și multă sănătate. Drept cadou i-au realizat și o scurtă prezentare a personalității Dianei, conferită de ziua de naștere, valabilă și pentru cei care s-au născut în această zi!

Fire agitată, nativul va avea parte constant de o bună situaţie materială, nu din câştiguri întâmplătoare, ci ca răsplată a performanţelor din carieră şi de o viaţă de familie fericită.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Dotat cu un ascuţit simţ al observaţiei, vă face mare plăcere să-i observaţi pe oameni, fară ca ei să ştie. Deoarece sunteţi curios ca o nevăstuică şi simţiţi nevoia să ştiţi şi să înţelegeţi totul, aţi dezvoltat o adevărată artă de a-i face pe oameni să vorbească, despre ei înşişi şi despre alţii. Mintea vă lucrează continuu: întrebările se învălmăşesc fără răgaz în capul dumneavoastră. Cultura şi erudiţia altor persoane vă trezesc interesul şi vă suscită respectul. Foarte inteligent, vă place să vă măsuraţi cunoştinţele cu cele ale oamenilor pe care îi întâlniţi. Cu toate acestea, pentru că doriţi să aveţi întotdeauna dreptate şi, prin urmare, să aveţi ultimul cuvânt, discuţiile se termină adesea cu încrâncenări inutile. Convins susţinător al profesionalismului, perfecţionist, vă place să intelectualizaţi totul, chiar şi lucrurile cele mai simple.

Dragoste: Vă face plăcere să vă jucaţi de-a şoarecele şi pisica cu celălalt şi încercaţi să-i anticipaţi manevrele.
Bani/muncă: Vă place să faceţi bani cu uşurinţă şi obţineţi unele succese în investiţiile pe care le faceţi.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts