Lidl a mărit salariile angajaților! Iată posturile vacante!

Lidl a mărit salariile angajaților! Iată posturile vacante!

Lanțul de magazine Lidl a anunțat că de la 1 octombrie a majorat salariul minim din companie cu 30%, relatează „Ziarul Financiar”.

De acum, ori­ce an­­gajat cu normă în­trea­gă, fie că lucrează în ma­ga­zine sau în de­pozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), su­mă ce inclu­de şi bo­nu­rile de masă. În primăvara aces­tui an, salariul minim brut în ca­drul companiei era de 1.697 de lei, su­mă ce cu­prinde şi bonurile de masă. Salariul minim pe economie este 1.250 de lei brut, iar cel mediu de aproximativ 2.800 de lei brut.

„Intenţionăm să dezvoltăm pa­che­tele salariale şi de beneficii în con­ti­nuare, acestea reprezentând o prio­ri­tate pe termen lung pentru noi. În con­se­cinţă, vom continua să investim în dez­voltarea personală şi profe­sio­nală a colegilor noştri“, a declarat Frank Wagner, pre­şe­din­tele con­siliului de con­ducere al Lidl România.

Un lucrător comer­cial sau un lu­cră­tor din de­pozitele Lidl poate ajun­ge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu ti­chete de masă incluse, spun oficialii com­paniei. Lidl are un sistem de sa­larizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie sala­riul creşte automat în fiecare an.

Discounterul german are în România în jur de 4.000 de salariaţi

În ceea ce privește zilele de concediu, un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea. Potrivit economica.net, munca suplimentară este remunerată, iar transportul este gratuit pentru cei care lucrează în depozit.

Pe lângă beneficiile salariale, angajaţii Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

În această perioadă, Lidl face angajări în zeci de orașe din România, mai mici sau mai mari, pe posturi extrem de diverse, de la vânzători la șefi de departamente și de magazine.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

About The Author

Related posts