Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Liviu Țâroiu pus la colț de o femeie!
Liviu Țâroiu pus la colț de o femeie!

Liviu Țâroiu pus la colț de o femeie!

Nici în visele cele mai urâte, fostul primar Liviu Țâroiu nu a visat vreodată că va fi învins tocmai de o femeie!. Nu pentru o singură dată, ci a doua oară și numărătoarea rămâne deschisă dacă fostul edil Țâroiu va continua să țină cu dinții de funcția de viceprimar în condițiile în care are doar 5 consilieri locali care l-ar putea susține în Consiliu Local și aceștia fiind sub semnul întrebării…

Nici nu a fost anunțat candidat al PSD-ului pentru funcția de primar la Câmpulung și Liviu Țâroiu a declanșat războiul cu Elena Lăsconi. După principiul unor conducători ,,ciocul mic că noi suntem la putere”, după ce a ieșit public într-o conferință de presă (forțat de împrejurări), Liviu Țâroiu a sancționat-o cu o amendă de 500 de lei în luna iulie, pe Elena Lăsconi pentru afișaj neautorizat pe raza municipiului Câmpulung.

Primărița vedetă a obținut anularea procesului-verbal de contravenție în urmă cu câteva zile. Elena Lăsconi postase în vară afișe prin care atenționa cetățenii asupra intenției de a se construi la Câmpulung un incinerator de resturi animale. Atunci s-a sesizat fostul primar Liviu Țâroiu, acesta declarând public că o va amenda, iar în scurt timp a fost aplicată și sancțiunea.

About The Author

Related posts