Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Locuințele o problemă pentru medicii care vor să vină la spitalul Câmpulung
Locuințele o problemă pentru medicii care vor să vină la spitalul Câmpulung

Locuințele o problemă pentru medicii care vor să vină la spitalul Câmpulung

Locuințele de serviciu sunt o problemă pentru medicii care doresc să vină din alte localități pentru a profesa la spitalul muncipal Câmpulung.

Cum această instituție sanitară va intra în concurență cu noul spital de la Mioveni care urmează să fie inaugurat în luna septembrie, autoritățile locale chiar au ajuns să se gândească serios la aceste probleme legate de lipsa medicilor, lipsa investițiilor, la faptul că mai multe localități arondate beneficiază de serviciile spitalului și acestea nu contribuie cu fonduri pentru bunul mers al lucrurilor, etc.

În prezent, spitalul municipal Câmpulung caută medici! Mai are nevoie de cel puțin 15 medici. Vorbim aici de doi medici în specialităţile Medicină de Urgenţă, la Compartimentul Primiri Urgenţe; Oncologie Medicală, la Compartimentul Oncologie Medicală; Anestezie şi Terapie Intensivă, la Secţia ATI; Pediatrie, la Secţia Pediatrie; Medicină Internă, la Secţia Medicină Internă; şi câte unul în specialitatea ORL, la Compartimentul ORL; Radiologie-Imagistică Medicală, pentru Laboratorul de Radiologie şi Imagistică Medicală; Obstetrică-Ginecologie, la Secţia Obstetrică-Ginecologie; Cardiologie, pentru Secţia Cardiologie; Neonatologie, la Secţia Neonatologie.

Nicolaie Alexe are planuri mari pentru colectivul instituţiei, pe care a început să-l împrospăteze cu medicii noi atraşi la Câmpulung. Nici nu s-a instalat bine în funcţia de director, că angajările de doctori – căci asta este problema nr.1 a spitalului municipal, personalul sanitar şi administrativ fiind mai uşor de recrutat – au constituit primul subiect pe agenda prezentării pregătite pentru Consiliu.

Directorul a anunţat sosirea a încă unui medic ORL, iar vineri, 26 iulie 2019, avea programată o întâlnire cu un medic cardiolog, pe care intenţiona să-l aducă la Câmpulung.

About The Author

Related posts