Marcel&Gina Pavel au întreținut atmosfera pro bono la Balul de Cristal

Marcel&Gina Pavel au întreținut atmosfera pro bono la Balul de Cristal

Sâmbătă, 15 februarie s-a desfășurat cea de-a 15-a ediție a deja tradiționalului Bal de Caritate organizat anual de Clubul Lions Câmpulung ”Negru Voda”& LEO în sala mare a Primăriei.
Pentru că una din prioritățile Guvernatorului în funcție LIONS District124 România – Dan Șain este zona de cancer pediatric (cele 5 domenii de servicii umanitare LIONS – diabet, mediu, lipsa de hrană, vedere, cancer pediatric), a fost amânat ”Balul de Cristal”, desfășurat tradițional în perioada sărbătorilor de iarnă, fiind organizat la această dată, de ”Ziua internatională a copilului bolnav de cancer”.

Astfel, cea mai mare parte din suma strânsă (peste 7.000 de euro adunați din contravaloarea biletelor, tombola și licitația cu obiectele puse la dispoziție de membrii LIONS, precum și donațiile directe ale invitațiilor cu ocazia acestei acțiuni) va fi direcționată către sprijinirea unui copil grav bolnav care necesită numeroase intervenții pentru a-i fi salvată viața.

Președintele în funcție al clubului LIONS Câmpulung ”Negru Vodă” – dr. Silviu Mănescu și-a stabilit ca una din prioritățile mandatului său să fie și promovarea istorică a zonei. Scopul întâlnirii de sâmbătă, pe lângă acțiunea de caritate, a fost și aceasta de a promova în fața invitaților veniți din cele mai diverse locuri din țară a proiectului de conștientizare a valorii arhitecturale și istorice a sitului urban Câmpulung.

În acest context a avut loc dimineața un tur al municipiului, continuând seara cu disertația despre ”Începuturile orașului Câmpulung” susținută de conf.dr.Claudiu Negoe și argumentațiile arhitectei Irina Criveanu – coordonator al PUG-ului Câmpulung, toate ”asezonate” cu un deosebit moment musical medieval susținut de membrii ai Orchestrei Filarmonice George Enescu: Ștefan Gheorghiu – prim violist, Alina Toma – violonistă și Nicolae Maxim – prim flautist.

Invitații s-au bucurat și de expoziția de caricaturi realizate de Bogdan Petry sub însemnul ”30 de ani LIONS în România-15 ani de LIONS la Câmpulung”, precum și de standul de carte cu vânzare sub genericul ”Cărți, cu și despre Câmpulung” . Un adevărat regal a fost momentul oferit de Marcel&Gina Pavel care au venit, pro bono, să susțină cauza noastră.
”We serve” – mottoul nostru se reflectă mai departe în comunitate: pentru sprijinirea celor peste 40 de persoane nevoiașe arondate la Cantina săracilor din Câmpulung, precum și în alte proiecte desfășurate constant de-a lungul anilor de către L.C. LIONS ”Negru Vodă”: tabăra națională de matematică pentru copii defavorizați, acțiuni de conștientizare și luptă împotriva diabetului, screeaning-uri oftalmologice, burse pentru tineri talentați, susținerea activităților clubului LEO ”Leolution” Câmpulung, care activează și ei sub o frumoasă deviză ”Solution through evolution”!

About The Author

Related posts