MARIUS NICOLAESCU: Din cele 720 de amendamente la bugetul de stat – 130 au fost pentru localitățile cu primari PNL
MARIUS NICOLAESCU: Din cele 720 de amendamente la bugetul de stat – 130 au fost pentru localitățile cu primari PNL

MARIUS NICOLAESCU: Din cele 720 de amendamente la bugetul de stat – 130 au fost pentru localitățile cu primari PNL

#Parlamentarii de Argeș ai #PSD au depus 738 de #amendamente la legea bugetului de stat pentru anul 2021, toate vizând proiecte de dezvoltare din aproape toate localitățile județului, indiferent de culoarea politică a aleșilor care le conduc. Peste 130 dintre aceste amendamente au vizat alocarea de fonduri pentru proiecte din localități conduse de către primari ai partidelor din arcul guvernamental. NICIUNUL dintre aceste amendamente – deci nici măcar cele vizând localitățile cu primari PNL și USR – nu au fost acceptate de către cei aflați acum la putere!

În cadrul conferinței de presă, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș a declarat următoarele:

,,La începutul lunii februarie am trimis adrese către toate UAT-urile din județul Argeș pentru a ne transmite propunerile dânșilor și lucrările pe care le au în desfășurare dar și necesarul de finanțare.

Cele 720 de amendamente depuse reprezintă suma tuturor investițiile de care ar avea nevoie UAT-urile din județ, investiții care se află în diferite stadii de realizare. Nu au răspuns până la data depuneri amendamentelor 5 localități, noi am solicitat măcar să fie ajutate localitățile peneliste astfel încât să degreveze de pe umerii noștri o povară a echilibrării bugetelor locale dar din păcate nu a trecut niciun amendament.

Din cele 720 de amendamente – 130 au fost pentru localitățile cu primari PNL. Aceasta este situația, noi nu putem realiza toate obiectivele pe care ni le-am propus și pe care dumneavoastră le cunoașteți din ședința pe care am avut-o în luna ianuarie prin care am aprobat lista obiectivelor în derulare ce să mai vorbim despre alte investiții noi, pentru că bugetul se aprobă foarte târziu și nu există timp pentru lansarea achizițiilor. Dacă am începe în luna mai am termina achizițiile pentru noile proiecte undeva în luna septembrie-octombrie, depinde și de contestații ceea ce nu ar mai permite începerea lucrărilor propriu-zise”, a spus Marius Nicolaescu.

About The Author

Related posts