Mașină cu roțile în sus după un accident bizar!
Mașină cu roțile în sus după un accident bizar!

Mașină cu roțile în sus după un accident bizar!

Mașină cu roțile în sus după un accident bizar! Autoturismul de proveniență străină, marca Opel s-a răsturnat pe DN 73, în urma unui impact cu un alt autoturism.

Accidentul rutier s-a produs la ieșirea din Câmpulung, pe drumul ce duce spre localitatea Valea Mare Pravăț. A fost nevoie de intervenția echipajului de la Descarcerare dar până ce aceștia au ajuns la fața locului victimele au ieșit singure din mașină.

Sunt două femei rănite ușor care au fost preluate de două echipaje de la Ambulanță și transportate la spitalul municipal din Câmpulung, pentru mai multe îngrijiri medicale. Se pare că șoferul autovehicului implicat în accidentul rutier nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, fiind umed din cauza ploii și cu multe denivelări.

Accidentul rutier s-a produs într-o curbă ușoară, în locul cu pitici cum spun câmpulungenii, fiind implicate două mașini, o dubiță de la o firmă de cablu și un autoturism marca Opel. Șoferul dubiței a vrut să vireze la stânga spre Valea Foii, dar nu a mai apucat deoarece șoferul mașinii de proveniență străină, marca Opel l-a izbit din spate și a aruncat dubița într-un șanț câțiva zeci de metri, de pe marginea drumului și de un podeț după care s-a răsturnat.

Din cauza impactului șoferul autoturismului marca Opel a ajuns cu mașina pe plafonieră. Din fericire șoferul nu a pățit nimic doar cele două femei cu care era în mașină au fost scoase pe geamuri pe carosabil și preluate de echipajul de la Smurd și Ambulanță.

La fața locului au ajuns polițiștii rutieri de la Câmpulung care au deschis o anchetă în acest caz.

About The Author

Related posts