Maşina pe care şi-a dorit-o i-a luat viaţa! Avea doar 23 de ani!

Maşina pe care şi-a dorit-o i-a luat viaţa! Avea doar 23 de ani!

Un tânăr din comuna Boteni şi-a găsit sfârşitul într-un mod groaznic, propria-i maşină l-a omorât!

Florian Robert Cojanu avea doar 23 de ani. Tânărul a muncit din greu prin alte ţări pentru a-şi face un rost, iar de ceva vreme îşi cumpărase o maşină, un WV Golf.

Joi seara, după ce a ajuns acasă, Robert a mai meşterit ceva pe la maşină, şi apoi a pornit-o să vadă dacă merge bine. A uitat probabil să o asigure cu frâna de mână, iar când a oprit motorul nici nu a băgat-o în viteză. A încuiat maşina şi a observat apoi că aceasta se mişca, aşa că şi-a dat seama că poate să izbească porţile, aşa că neştiind cum să procedeze, s-a aşezat, se pare în faţa maşinii să o oprească, însă nu a fost aşa cum preconizase Robert, astfel că nu i-a putut ţine piept, maşina l-a lovit, a rupt porţile casei, a trecut peste Robert şi s-a oprit în strada principală.

Robert a fost practic călcat de propria maşină şi a fost găsit vineri dimineaţa la ora 2.00, pe mijlocul străzii sub maşină, fără viaţă.

Poliţiştii de la Câmpulung s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt, iar pentru că l-au găsit pe tânăr sub maşină, iniţial s-a crezut că este vorba despre un eveniment rutier.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum anume s-a produs accidentul.

About The Author

Related posts