Matrapazlâcurile fostului primar! Arhitectul a fugit din primărie!

Matrapazlâcurile fostului primar! Arhitectul a fugit din primărie!

La primărie a avut loc dezbaterea publică în legătură cu aprobarea proiectului P.U.D – „Construire spații comerciale și locuință”, din Strada Negru Vodă, nr. 162A, Câmpulung, ședință publică reamânată din data de 10 martie. Din cauza acestei ședințe, arhitectul șef al primăriei Câmpulung, Dan Cristian Dumitrescu angajat de fostul primar Călin Andrei și-a dat demisia și a plecat pentru un loc de muncă tocmai la București.

CITIȚI ȘI: Retrocedări pe interese la primăria din Câmpulung!

Ceilalți angajați ai primăriei Câmpulung, nu vor să intervină să semneze documente deoarece spun ei, sunt greșelile fostului primar Călin Andrei care a depus toate eforturile ca acest teren pe vremuri al locatarilor de la blocul cu adresa menționată mai sus, să ajungă la Constantin Ivan, în acte fiind ginerele său, Cătălin Buta care face tot ce îi stă în puteri să constuiască o clădire ilegal, deoarece terenul din realitate nu corespunde cu schițele din hârtii. La ședința publică au fost invitați și consilierii locali care fac parte din comisia de urbanism care nu și-a făcut prezența.

CITIȚI ȘI: După o împroprietărire ilegală, acum 30 de familii îşi caută dreptatea în instanţă

Oare de teama lui Constantin Ivan sau a lui Călin Andrei? Chiar dacă primarul Liviu Țâroiu i-a sunat personal, a venit într-un final doar Ionel State, cel care a fugit când l-a auzit pe Constantin Ivan că a negociat cu toate instituțiile din Câmpulung să poată ridica această construcție, chiar dacă inițial a spus că are ca destinație spații comerciale, se dovedește faptul că vrea să fie local public cu spații de locuit la etaj.

CITIȚI ȘI: Gunoiul prin Câmpulung este cărat cu un VW Amarok!

Arhitecții soții Coșa au prezentat proiectul celor prezenți la dezbaterea publică, câțiva locatari ai blocului care sunt disperați că vor rămâne în beznă dacă această construcție li se va ridica lângă, iar mai mult decât atât nici nu mai pot vinde apartamentele deoarece nu le va mai cumpăra nimeni în asemenea condiții!

CITIȚI ȘI: De-ale neamurilor lui Ivan: Două ore de lumină la solstiţiu, vă sunt de ajuns!

 

 

 

About The Author

Related posts