Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Mobilizare totală la un liceu din Câmpulung!
Mobilizare totală la un liceu din Câmpulung!

Mobilizare totală la un liceu din Câmpulung!

Doar două ore din viață împreună! Și au fost strânși 9262 lei pentru un copil aflat în nevoie! Mobilizare totală la Colegiul Național Pedagogic „Carol I” din Câmpulung!

Consiliul Elevilor în parteneriat cu LEO club „Leolution”, a organizat sâmbătă, 27 octombrie 2018, în Sala de Sport a Colegiului, o petrecere caritabilă de Halloween.

Doar două ore din viață împreună! Și au fost strânși 9262 lei pentru un copil aflat în nevoie! În spate a stat mult entuziasm al celor implicați în parteneriat cu voluntarii de la LEO club ”Leolution”, ore în care mămici, bunici, vecine și mătuși au ”prăjiturit”, au tăiat, lipit, croșetat, împletit, machiat împreună cu copiii tot felul de ”obiecte” care au întregit atmosfera de târg, mai degrabă.

Nici nu a contat prea mult tema…mirosea peste tot a mere, scorțișoară, ciocolată, vanilie, popcorn și… copilărie!

S-a cântat, socializat – altfel decât prin device-uri, s-a făcut schimb de rețete dulci și foarte dulci, s-au licitat obiectele scoase de director la taraba improvizată, s-a ”încins prosteala” cu jucărelele câștigate la tombolă, a apărut chiar un salon ad-hoc de hair stilist (pfff, ce succes au avut codițele împletite!). Directorul Colegiului, profesorul George Radu, a oferit spre licitație mai multe obiecte, iar unele dintre ele şi un album monografic – o ediţie rară şi de colecţie, un tablou şi un CD.

Într-un final, după ce banii strânși cu toate gândurile bune pentru Alexandru Diaconu au fost cu satisfacție aranjați frumos în grămăjoare și numărați, voluntarii de la LEO club ”Leolution”, au ales ca prăjiturile și dulciurile rămase să fie direcționate spre oamenii nevoiași de la Biserica Mărcuș-Câmpulung.

About The Author

Related posts