Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Moștenire de familie: tatăl i-a înmânat eșarfa fiului!
Moștenire de familie: tatăl i-a înmânat eșarfa fiului!

Moștenire de familie: tatăl i-a înmânat eșarfa fiului!

Moștenire de familie: tatăl i-a înmânat eșarfa fiului, după depunerea jurământului pentru funcția de primar la primăria Valea Mare Pravăț!

La alegerile locale din 2020, PSD a schimbat tatăl cu fiul și fiica, soția cu soțul la primăriile din Muscel.

La Valea Mare Pravăț, Ion Boncoi a fost înlocuit cu fiul său, Petre Boncoi și a câștigat alegerile cu brio câștigând încrederea locuitorilor comunei cu un procent destul de mare.  

Consilier local şi director al Şcolii Gimnaziale din Valea Mare Pravăţ, Ionel Petre Boncoi a candidat la alegerile locale din 27 septembrie pe listele PSD, formaţiune politică la care a aderat şi tatăl său înainte de alegerile din iunie 2016. S-a vehiculat atunci ideea că Ion Boncoi nu a mai fost dorit de conducerea judeţeană a PNL într-o nouă luptă pentru primărie, a cincea, fiind agreat viceprimarul de-atunci, Adrian Pavel, şi astfel a sărit în barca PSD, câştigând alegerile la pas.

Ion Boncoi şi-a început activitatea de primar în anul 2000, când a candidat pe listele PD, după care au urmate mandate PD-L, PNL şi PSD (în 2012, a candidat din partea Alianţei pentru Argeş şi Muscel, formată din două partide: PDL şi PNŢCD).

About The Author

Related posts