Musceleanul care a făcut un gest de generiozitate pentru Fii şi Fiicele Argeşului!

Musceleanul care a făcut un gest de generiozitate pentru Fii şi Fiicele Argeşului!

Este muscelean din Stâlpeni şi atunci când s-a implicat mulţi ani în politică a demonstrat de fiecare dată că nu are buzunarele cusute, când vine vorba de semenii săi. Faptele bune ale consilierului judeţean, Marius Nicolaescu sunt multe şi nu le putem enumera aici, deoarece nu avem permisiunea lui.

Dar ne putem lega de un singur eveniment care a fost public şi au putut vedea toţi participanţii care au trecut sâmbătă, 26 august pe la Muzeul Goleşti, la evenimentul organizat în cinstea Fiilor şi Fiicelor Argeşului.

Marius Nicolaescu s-a implicat în organizarea acestui eveniment, chiar dacă şi-a propus de multe ori, să îi lase pe alţii să iasă în faţă.

A cheltuit suma de 1500 lei, pe mulţi păstrăvi la grătar ce i-a oferit gratuit celor care au ales să mânânce din bucatele pe vatră la standul celor de pe Valea Topologului. Nu l-a obligat nimeni să facă acest lucru, dar Marius Nicolaescu a decis să schimbe puţin meniul pentru că majoritatea au venit cu sarmale, varză cu carne, brânzeturi, etc.

About The Author

Related posts