Parada ansamblurilor din 10 țări s-a desfășurat pe celebrul Bulevard Pardon până în fața primăriei!

Parada ansamblurilor din 10 țări s-a desfășurat pe celebrul Bulevard Pardon până în fața primăriei!

Parada ansamblurilor din 10 țări s-a desfășurat pe celebrul Bulevard Pardon până în fața primăriei! Asta pentru că marți, 14 august a.c., câmpulungenii au fost gazdele ansamblurilor participante la cea de-a XXXV-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Carpați”. Organizat de Consiliul Județean Argeș, festivalul a reunite în acest an ansambluri din

Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, China, Georgia, Grecia, Moldova, Serbia, Spania, Turcia şi România care au evoluat și în municipiile Pitești și Curtea de Argeș și în orașele Mioveni și Topoloveni.

Costumele autentice si dansurile tradiționale au impresionat și de această dată spectatorii din municipiul Câmpulung. Parada ansamblurilor s-a desfășurat pe celebrul Bulevard Pardon și au fost întâmpinate, la primărie, de către președintele CJ Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Ion Mânzână, subprefectul Adrian Bughiu, senatorii Șerban Valeca și Gheorghe Marin, Constantin Ivan, – secretar de stat la Ministerul Economiei, consilieri județeni și locali, precum și de gazdă, primarul Liviu Țâroiu.

Festivalul se încheie miercuri, pe 15 august, cu un alt spectacol extraordinar pe scena din Piața Vasile Milea din Pitești, ocazie cu care va avea loc şi festivitatea de acordare a trofeelor.

About The Author

Related posts