Parlamentari pentru o zi! Au elaborat o iniţiativă legislativă pentru introducerea gazelor naturale în Valea Mare Pravăţ

Parlamentari pentru o zi! Au elaborat o iniţiativă legislativă pentru introducerea gazelor naturale în Valea Mare Pravăţ

Un grup de musceleni au fost parlamentari pentru o zi: Au lucrat o jumătate de oră și nu au avut nicio absență în plen!

19204682_206984513157907_715025186_oMuscelenii foarte hotărâți, au elaborat și au și votat, în plen, proiecte de lege pentru introducerea de gaze naturale în localitatea Valea Mare Pravăţ.

La iniţiativa deputatului Simona Bucura Oprescu un grup format din 55 de persoane din localitatea Valea Mare Pravăţ s-a aflat pentru o zi la Parlamentul României, prilej cu care, au văzut pe viu cum se iau cele mai importante decizii în stat şi care este drumul de la o idee la o lege. Simona Bucura Oprescu este singurul parlamentar din Argeş care invită grupuri la Parlamentul României.

dscn9132Cei care au devenit pentru o zi ,,deputaţi” au avut parte de întâlniri cu şefi ai grupurilor parlamentare, cu conduceri de comisii parlamentare, dar şi cu deputaţi şi senatori pe care i-au văzut efectiv la lucru.

Deputatul Simona Bucura Oprescu i-a invitat pe musceleni în sala de lucru a grupului PSD, şi le-a explicat invitaţilor cum funcţionează activitatea unui parlamentar în decursul unei săptămâni. VEZI VIDEO – AICI!

dscn9177Clădirea Palatului Parlamentului este de o arhitectură de-a dreptul impresionantă. Are 12 nivele la suprafață și alte 8 subterane. Conform World Records Academy, este cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume, intrând de trei ori în cartea recordurilor. De asemenea, clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 330.000 mp, aflându-se pe locul al doilea în lume după clădirea Pentagonului, la capitolul Clădiri Administrative.

 

dscn9109Vizitatorii au avut ocazia să intre prin camerele cu rezonanţă istorică (sala I. A. Cuza, sala M. Viteazul, sala I. C. Brătianu, sala N. Bălcescu, etc.). Aceste numeroase săli şi saloane găzduiesc o întreagă varietate de evenimente, expoziții sau întâlniri.

 

About The Author

Related posts