Pasionaţii cailor putere sunt aşteptaţi la Câmpulung în perioada 19-20 septembrie!

Pasionaţii cailor putere sunt aşteptaţi la Câmpulung în perioada 19-20 septembrie!

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul tradiţional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, invită toţi iubitorii de motorsport să participe la a patra ediţie a Trofeului Câmpulung Muscel ce se va desfăşura în superba zonă a barajului Râuşor.

”Este onorant pentru noi să găzduim a VI-a etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și suntem convinși că toți participanții la acest eveniment se vor bucura de un spectacol sportiv de mare calitate dar și de peisajul mirific al zonei Muscel!”, a afirmat Liviu Ţâroiu, primarul interimar al municipiului Câmpulung.

Trofeul Câmpulung Muscel 2015 contează ca etapa a VI-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop şi se va desfăşura pe un traseu în lungime de trei kilometri, situat pe DJ 734, modernizat prin fonduri europene, sector aflat între Lereşti şi Cabana Voina, în perioada 19 şi 20 septembrie. Evenimentul este susţinut şi promovat de către Consiliul Judeţean Argeş.
 Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil-Audi, Pasteur Caroseria, M- Carbon Parts,   Pentarom,   DJTS Argeş,  Kilicom, Magic Safe Security! Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel! 

About The Author

Related posts