14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Pentru toți Vărsătorii: câte bune, câte rele le aduce 2016?

Alte Știri

Anul 2016, ultimul dintre anii Dreptății Imanente, se va remarca atât prin dezvăluirile unor secrete bine păzite, cât și prin schimbările radicale ce se vor produce în plan economic, militar, financiar, social, sau descoperirile științifice, ce vor plasa lumea într-o altă lumină decât cea existentă.

Rolul de autocunoaştere și dezvoltare personală în clădirea personalităţii este majoră în acest an, având influenţe pozitive în ceea ce priveşte:optimizarea performanţelor individuale, relaţionale, îmbunătăţirea creativităţii, a capacităţii decizionale şi de iniţiativă.

Tranzitul Jupiteranian prin cele două semne – al Fecioarei meticuloase și organizate și al Balanței – cea plăcută, ospitalieră și cu mult simț îndatoritor, va aduce multe oportunități în privința locurilor de muncă, posibilității de reprofilare profesională, descoperiri noi în industria medicamentelor, remedii sigure pentru o serie de boli, precum și noi alianțe politice și militare, noi grupări sau parteneriate în segmentul economic-bancar. 

Vărsătorul este ultimul dintre semnele fixe și tot ultimul dintre cele de aer.

Dacă anul 2015 a fost un an al echilibrului, 2016 va veni cu multă șansă și destul noroc.

Marele Benefic se va afla în casa a VIII-a a veniturilor comune și a banilor obținuți din alte surse, până la data de 9 septembrie când va intra în zodia Balanței. 

Acest aspect presupune că banii vor reprezenta cuvântul de ordine înviețile Vărsătorilor, chiar dacă ei nu vor veni sub forma unor moșteniri, donații sau pur și simplu datorită hazardului.

Câștigurile financiare vă pot ajuta și după 9 septembrie când Jupiter vă poate crea o relație armonioasă cu străinătatea, călătoriile, cunoșterea.

Așadar această planetă vă dă posibilitatea să vă lărgiți orizonturile, să vă depășiți limitele, dincolo de posibilitățile actuale de autocunoaștere șidezvoltare personală.

Casa a II-a a banilor din muncă proprie va fi locuită de Neptun pe tot parcursul anului.

Pentru cei născuți între 27 ianuarie și 2 februarie, Neptun și Soarele natal vor face un sextil cu efecte suficiente pentru a strica o situație financiară a unor nativi.

Recomandarea ar fi să nu cheltuiți mai mult decât vă ține plapuma, dar aveți grijă și la posibiliatea unor furturi.

Patronul dumneavoastră Uranus se va afla și el tot anul în Zodia Berbecului, fapt ce poate genera situații extrem de surprinzătoare în viețile Vărsătorilor, de aceea este necesar să vă asumați responsabilitatea unor schimbări acolo unde este cazul, chiar dacă acest lucru nu le convine sau le strică planurile anumitor persoane. 

Casa a X-a a carierei și renumelui va fi locuită în două rânduri de către furtunosul și războinicul Marte. Prima dată va intra în Scorpion pe 3 ianuarie și va sta până pe 6 martie, determinând tot felul de situații, de la relații romantice cu superiorii sau colegii până la proiecte de viitor alături de parteneri potențiali deoarece aceștia nu vor fi consultați ci puși doar în fața faptului împlinit.

Casa a XI-a va fi tranzitată tot de Marte în mers direct în lunile august și septembrie care le va permite Vărsătorilor să facă o invitație de călătorie, unei persoane din trecutul lor despre care nu mai știu nimic de mult timp.

Dar să-l lăsăm pe Marte și să ne ocupăm de Saturn în casa a XI-a, care nu va rata ocazia de a vă aduce responsabilități suplimentare, poate chiar conducerea unui grup sau a unei mase mai mari de oameni în vederea atingerii unui scop.

Există șansa să accedeți unde vă doriți, dar gândiți-vă bine înainte de a o face, dacă oamenii respectivi rezonează cu dumneavoastră, împărtășindu-vă sistemul de valori sau se exprimă în același fel și pe aceeași lungime de undă cu autoritarul și uneori dificilul Vărsător.

A XII-a casă este locuită de Pluton din 2008, iar aspectul acesta este menit să explice o serie de lucruri, cum ar fi atitudinea fermă, tonusul categoric, libertatea de opinie și intransigența alegerii drumului sprespiritele înrudite.

Deși hiposensibiliatea dumneavoastră produce o adevărată explozie emotivă, lăuntrică la suprafață, gestionați destul de bine și cu mult calm trăirile din interior, bazați-vă pe autocunoștere.

Pentru cei născuți între 4 și 7 februarie emoțiile interioare sunt mult mai evidente, aspect ce obligă la o mai mare atenție la atenționări, semnale și avertismente cerești.

Încercați să deveniți empatici și atunci când mantia triumfului vi se revarsă pe umeri. Este un exemplu de dezvoltare personală. Continuarea articolului o găsiți aici precum și tot horoscopul pentru anul 2016 în format pdf!

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie