Poliţist, la un pas de o tragedie pe DN 73!
Poliţist, la un pas de o tragedie pe DN 73!

Poliţist, la un pas de o tragedie pe DN 73!

Starea părţii carosabile pe DN 73 – Câmpulung _ Piteşti este în continuare umedă. Se circulă în condiţii de iarnă iar şoferii trebuie să adapteze viteza adecvată la traficul rutier.

La primele ore ale dimineţii, pe DN 73, în comuna Mihăeşti, mai precis în zona Valea Popii a avut loc un accident rutier. De data aceasta a fost implicat un poliţist care iniţial a avut nevoie de serviciile celor de la Descarcerare, rămânând imobilizat în maşină după ce s-a izbit violent de un cap de pod, potrivit declaraţiilor martorilor.

Norocul poliţistului a fost că a putut ieşi din maşină teafăr, până când au ajuns echipajele care să îi acorde primele îngrijiri medicale. Se pare că acesta se întorcea de la schimbul 3 de la secţia de poliţie din Davideşti, fiind foarte aproape de casă.

Poliţistul a scăpat nevătămat din impact, deoarece purtase centura de siguranţă şi circulase cu viteză redusă, pentru că altfel ar fi fost la un pas de o tragedie. În acest loc unde poliţistul a avut accidentul rutier au murit foarte mulţi oameni de-a lungul timpului…

Omul legii din cauza unor manevre greşite a ajuns cu maşina în şanţ, fiind vorba de o autoaccidentare. Şi poliţiştii pot face accidente rutiere…şi ei sunt oameni!

 

 

About The Author

Related posts