Porţi deschise! 20 de ani de învăţământ superior economic la Universitatea din Piteşti

Porţi deschise! 20 de ani de învăţământ superior economic la Universitatea din Piteşti

Vineri, 31 martie 2017, Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, organizează începând cu ora 12.30, în amfiteatrul C1 (clădirea fostului Centru de Calcul), evenimentul “Ziua porților deschise la Facultatea de Științe Economice și Drept”. Evenimentul este organizat anual, ajungând la a V-a ediție, în scopul diseminării de informații referitoare la valorile și rezultatele comunității academice din Facultatea de Științe Economice și Drept.

Cu această ocazie vom marca și 20 de ani de la înfiinţarea programelor de studii Contabilitate şi Informatică de Gestiune şi Management, sărbătorind împlinirea a “2 decenii de învăţământ superior economic la Universitatea din Piteşti”.

De-a lungul celor 20 de ani, peste 2000 de absolvenți ai Universității din Pitești au obținut diploma de licență în domeniile Contabilitate și Management. Mulți dintre acești absolvenți activează în companii și instituții importante din țară și străinătate, au dezvoltat afaceri de success sau au o carieră în domeniul învățământului și cercetării științifice.

 

Cu ocazia evenimentului jubiliar vor fi onorați toți cei care au contribuit la înființarea și dezvoltarea celor două programe de studiu: profesori seniori, absolvenți de succes, parteneri din mediul socio-economic etc.

 

About The Author

Related posts