Primele Dacia Spring electrice au ajuns la clienţii români
Primele Dacia Spring electrice au ajuns la clienţii români

Primele Dacia Spring electrice au ajuns la clienţii români

La începutul acestei luni, primii clienţi din România ai modelului electric Dacia Spring şi-au primit vehiculele comandate încă din luna mai, după ce în prealabil au făcut o rezervare achitând 100 de euro.

Pentru aceste vehicule, clienţii au plătit 18.000 de euro, dar jumătate din sumă a fost subvenţionată de stat prin programul Rabla Plus. Oficialii Dacia au confirmat că „livrările au început în prima jumătate a lunii octombrie” şi că „aproximativ 1.600 de vehicule vor fi disponibile pentru livrare în această lună, toate fiind alocate către clienţi cu comenzi ferme”, arată economica.net.

În plus, până la finele anului vor fi livrate în România 3.500 de vehicule ecologice. Practic, Spring va produce o explozie a înmatriculărilor de maşini electrice în România. Dacă avem în vedere că un număr de 874 de maşini electrice au fost înmatriculate în România în primul semestru al acestui an, un mic calcul ne arată că numărul vehiculelelor ecologice înmatriculate de autorităţile române va trece de 5.000, în 2021. Este practic o dublare a livrărilor din 2020.

Citeste mai mult: adev.ro/r0ztcv.

About The Author

Related posts