Rampele pentru handicapați test de rezistență pentru biciclete!

Rampele pentru handicapați test de rezistență pentru biciclete!

Rampele pentru handicapați test de rezistență pentru biciclete! Acestea nu au fost încă terminate iar de când au fost construite au devenit atracția bicicliștilor la fiecare sfârșit de săptămână.

Sun ochii polițiștilor locali aceștia sar cu bicicletele pe scări, le urcă pe rampă, merg pe o roată, mai ceva ca la un concurs de ciclism. Cei care văd, perferă tăcerea. Probabil au uitat de vechie scări din fața C.E.C -ului care au fost făcute praf tot de roțile bicicletelor până când acestea au intrat în reabilitare.

Noi redactorii ziarului ne-am amintit imediat de strigătele fostului consilier local, Ion Dumitrașcu cel care la fiecare ședință de consiliu aducea în discuție la punctul diverse problema bicicliștilor dar și a scărilor.

Dar cum timpul aduce uitarea, nimănui nu îi mai pasă de trecut și aleșii locali, probabil privesc sper viitor ca această lucrare de reabilitare a centrului să fie gata cât mai repede.

Nu mai vorbim de faptul că bicicliștii nu au nicio pistă amenajată în orașul de la poalele Mateiașului, probabil din această cauză nu îi poate trage nimeni la rost chiar dacă se lasă cu multe pagube în urma lor!

 

About The Author

Related posts