Rușine, domnule Manu! Sunteți singurul președinte…
Rușine, domnule Manu! Sunteți singurul președinte…

Rușine, domnule Manu! Sunteți singurul președinte…

În acest weekend, în perioada 24-25 septembrie, cea de a V-a ediție a Trofeului Câmpulung Muscel reunește, pe traseul de la Lerești- Voina, elita pilotajului sportiv românesc.  

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, având ca partener tradițional Consiliul Județean Argeș (doar cu numele) și cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, organizează Trofeul Câmpulung Muscel 2016, contând ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop. Pentru cea mai puternică competiție auto din Argeș, Consiliul Județean Argeș sub conducerea președintelui Dan Manu nu a dat niciun leu din bugetul județului pentru organizarea raliului la Câmpulung. Rușine, domnule Manu, sunteți singurul președinte de la Nicolescu încoace care nu sprijiniți acest eveniment sportiv. Oare, că se organizează la Câmpulung și pe dumneavoastră nu vă interesează acest oraș, și nici locuitorii lui….

Astăzi într-o conferință de presă organizatorii au declarat faptul că CJ Argeș pune la dispoziție pentru concurs doar pista și o ambulanță. ,,Cât privește finanțarea, am fost bulversați că nu a venit și un sprijin financiar, lucru care nu a venit din partea CJ, sprijin financiar pe care noi ne bazam în acest an”, a mai declarat Cătălin Nicolaescu. 

About The Author

Related posts