S-a aruncat de la etaj, după ce a dat foc la casă!
S-a aruncat de la etaj, după ce a dat foc la casă!

S-a aruncat de la etaj, după ce a dat foc la casă!

S-a aruncat de la etaj, după ce a dat foc la casă! Toate aceste acțiuni se pare au fost sub influența unor substanțe halucinogene! Incidentul s-a petrecut în cartierul Vişoi, pe strada Emil Gârleanu, în blocul 24.

Tânărul a fost agitat toată ziua, după ce ar fi consumat substanţe interzise. La un moment dat s-a luat la ceartă cu tatăl său, potrivit vecinilor, iar acesta din urmă a solicitat sprijinul poliţiei, sperând că oamenii legii îl vor convinge să meargă la spital pentru a primi ajutor medical.

Individul a refuzat categoric, iar oamenii legii au plecat, neavând niciun alt motiv să-l reţină. Tânărul însă nu s-a potolit ci a continuat scandalul mai în forță. De frică, tatăl său a plecat de-acasă, iar el a dat foc la apartament după care s-a aruncat de la balcon.

Cei care l-au văzut întins pe jos au sunat imediat la 112 iar la locul incidentului au ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenţie, echipaje de jandarmi şi poliţişti şi o ambulanţă. Forţele de intervenţie s-au chinuit minute bune să-l imobilizeze pe tânărul drogat, acesta fiind urcat apoi în salvare şi transportat, sub supravegherea poliţiştilor, la spital.

About The Author

Related posts