Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

S-a așternut doliu peste localitatea Poienarii de Muscel!

S-a așternut doliu peste localitatea Poienarii de Muscel!

S-a așternut doliu peste localitatea Poienarii de Muscel! Doi bunici trebuie să recurgă din nou la rolul de mamă și tată pentru Dragoș și Denisa. Sunt minorii din familia Horeboiu care au rămas orfani în doar o săptămână.

Părinții minorilor, Mihaela și Daniel au fost înmormântați în cimitirul din Poienarii de Muscel de către familie. Nenorocirea s-a întâmplat pe drumul spre Târgu-Mureș atunci când Mihaela, Daniel și Denisa se întorceau de la un control medical.

În urmă cu doi ani, fetița a fost operată pe cord deschis din cauza unei malformații congenitale. Nu era pentru prima dată când Daniel făcea acest drum spre medicii de specialitate de la spitalul din Târgu-Mureș. Vecinii spun că era foarte prudent atunci când se afla la volan, dar o tragedie nu ezită să apară chiar atunci când te aștepți cel mai puțin.

Minorii sunt în stare de șoc, la fel și rudele apropiate. Fiecare a ajutat cum a putut ca Mihaela și Daniel să fie înmormântați. Dar minorii au o viață în față și trebuie să aibă grijă unul de altul!

După moartea părinților, adolescentul a primit peste 200 de mesaje de încurajare.

„Cuvintele sunt de prisos. Ele se rezumă doar la durere, tristeţe şi şoc şi nu pot aduce nicio alinare. E tragic tot ceea ce s-a întâmplat! Parcă trăim cel mai urât vis. Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta să înţelegem că drumul ei s-a oprit aici.

Chipul ei blând a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras în lumea celor drepţi şi buni, suflet bun, ce ai fost… Dumnezeu să îţi vegheze somnul de veci! Prea repede te-ai stins, ai fost un suflet bun şi mare pe pământ, care a avut puterea să lupte din greu cu viaţa asta cruntă! Un exemplu pentru noi toţi!

Acum, Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată şi mereu vei fi în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Iar tu, campionul meu, trebuie să fii tare, să ai grijă de Deni!”, a scris o nepoată de-a femeii decedate.

About The Author

Related posts