SCHITU GOLEȘTI: 4 persoane confirmate pozitiv cu COVID-19
SCHITU GOLEȘTI: 4 persoane confirmate pozitiv cu COVID-19

SCHITU GOLEȘTI: 4 persoane confirmate pozitiv cu COVID-19

În ultima perioadă de timp a crescut numărul infecțiilor cu COVID-19 în județul Argeș, dar și în comuna Schitu Golești. Astăzi, 23.07.2020, în localitatea Schitu Golești sunt 4 persoane confirmate pozitiv cu COVID-19, internate în unitățile spitalicești și 3 persoane sunt suspecte de infecție cu SARS-COV-2. În baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș nr. 25 / 22.07.2020, prin Hotărârea nr. 6 / 23.07.2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Schitu Golești a dispus anumite măsuri pentru localitatea Schitu Golești, cele mai importante fiind:

– suspendarea activităților comerciale din Târgul Săptămânal Lăzărești, în perioada 23.07.2020 – 09.08.2020, cu excepția activității de comercializare a legumelor și fructelor de către producătorii locali, cu respectarea de către aceștia și de către cumpărători a regulilor privind purtarea obligatorie a măștii de protecție, păstrarea distanței de 1,5-2 m și a celorlalte reguli pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2;

– monitorizarea permanentă de către administratorii societăților comerciale (magazinelor) cu privire la respectarea regulilor de purtare a măștilor de protecție de către vânzători și cumpărători în incinta spațiilor comerciale, evitarea aglomerării, păstrarea distanței de 1,5 m între persoane și purtarea mânușilor de unică folosință de către personalul care deservește populația;

– reducerea programului de funcționare a societăților comerciale care dețin terase, până la ora 22.00 în cursul săptămânii și până la ora 23.00 în zilele de sâmbătă și duminică, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și a regulilor de deservire, pentru limitarea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

Vă rog cu insistență să respectați măsurile dispuse pentru a ne apăra astfel sănătatea noastră, a tuturor, a scris primarul Vasile Tudorel Miriță pe pagina sa de socializare.

About The Author

Related posts