SCM-ul „RUPE” Muscelul Câmpulung!

SCM-ul „RUPE” Muscelul Câmpulung!

Bogdan Stancu (20 de ani) şi George Cotigă (25 de ani), cei doi fundaşi, golgeteri, ai echipei Muscelul Câmpulung, în prima parte de campionat, au semnat cu rivala de moarte, SCM Piteşti, pentru o perioadă de 6 luni. Cotigă şi Stancu, se aflau la final de contract cu Muscelul Câmpulung, înţelegerea lor cu echipa de la poalele Mateiaşului, expirând în această iarnă. Se pare că, la baza deciziei celor doi, de a semna cu piteştenii, a stat instabilitatea financiară de la Câmpulung, faţă de banii promişi de piteşteni.

Mai mult decât atât, cei doi fundaşi ai Muscelului, au fost convinşi să semneze cu echipa din Piteşti de venirea la cârma echipei a fostului mare internaţional Nicolae Dică. Din surse sigure şi demne de încredere, am aflat că împreună cu Dică, la echipa din Piteşti va veni ca director tehnic o altă mare glorie a fotbalului nostru, Mirel Rădoi, demis cu puţin timp în urmă de la conducerea tehnică a echipei Steaua Bucureşti.

Stancu şi Cotigă vor avea un salariu de 3 ori mai mare decât aveau la Câmpulung, şi din păcate, se vor bate la promovare cu fosta lor echipă, ocupanta poziţiei secunde în clasamentul Ligii a III-a, Seria a III-a, Muscelul Câmpulung.Cei doi au părăsit gruparea musceleană cu părere de rău, însă, se pare că la Câmpulung nu se doreşte performanţa, şi anume promovarea la Liga a II-a!

În dese rânduri, atât Cotigă cât şi Stancu, au declarat că îşi doresc să continuie munca începută la Muscelul Câmpulung, dar în anumite condiţii, ATACÂND PROMOVAREA LA LIGA A II-a, lucru care se pare că nu se doreşte de către clasa politică musceleană.

About The Author

Related posts