Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

Se lucrează pe Principală, la podul de la Stoenești!

Se lucrează pe Principală, la podul de la Stoenești!

Se lucrează pe Principală, la podul de la Stoenești!  De aproape zece ani, trecerea peste un pârâu, la intrarea în localitate, avea o bandă de mers impracticabilă, din cauză că un pilon al podului era erodat de aluviunile aduse de ape.

După ce că cei de la Drumuri Naţionale s-au urnit cu greu să refacă podul de la intrarea în Stoeneşti, dinspre Câmpulung, aflat într-o stare avansată de degradare, lucrările au început să înainteze dar pas cu pas.
„Nu ştiu ce se întâmplă de se lucrează atât de greu. A durat o lungă perioadă până au obţinut Certificatul de Urbanism! Până nu i-am rezolvat noi, administraţia locală de la Stoeneşti, cu toate avizele, ca să poată demara această lucrare, şi după ce am rezolvat toate problemele legale, pentru începerea construcţiei, văd că atât de greu se lucrează… Nu ştiu care este cauza, dar nici semnalizată cum trebuie nu e lucrarea şi e un pericol pe Şoseaua Naţională, în zona respectivă. Să sperăm că prin demersurile făcute de mine să urgenteze puţin, să nu ne prindă timpul rău cu podul în lucru”, a declarat primarul de la Stoeneşti, Paul Ion Marin.

About The Author

Related posts