Se organizează Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu handicap

Se organizează Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu handicap

Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, va organiza Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu handicap și pentru tinerii supuși riscului marginalizării sociale”.

Unul dintre obiectivele instituției care organizează bursa este acela de a acorda sprijin în vederea obținerii unui loc de muncă grupurilor vulnerabile de pe piața muncii, printre care se numără și categoriile mai sus menționate.

Acțiunea vine în întâmpinarea nevoii manifestate în rândul persoanelor care întâmpină dificultăți de inserție pe piața muncii și este organizată în colaborare cu instituții și organizații implicate în îmbunătățirea gradului de ocupare din rândul acestor categorii.

Bursa locurilor de muncă se organizează în ziua de 11.11.2016, cu începere de la ora 10, la sediul   Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Pitești, din b-dul Republicii, nr. 11.

Agenții economici interesați să participe la această acțiune sunt asteptați să contacteze angajații de la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Pitești, b-dul Republicii, nr.11, tel. 0248/222.415, fax 0248/222.582, e-mail ajofm@ag.anofm.ro.

Reamintim că din bugetul fondului de șomaj sunt acordate stimulente financiare angajatorilor care încadrează în muncă astfel de categorii de persoane.

 

About The Author

Related posts