Simona Brătulescu, mâna de fier a ALDE Argeş!
Simona Brătulescu, mâna de fier a ALDE Argeş!

Simona Brătulescu, mâna de fier a ALDE Argeş!

Președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu, a fost alături de Varujan Vosganian, deputat și vicepreședinte ALDE, iar declaraţiile acestuia au fost pozitive în ceea ce priveşte activitatea partidului din Argeş. Acesta a precizat că Argeşul a crescut în sondaje.

„Filiala Argeș este printre cele mai bune. Într-un județ ca Argeșul, să ai un scor de 10-12% în sondaje permite obținerea unui deputat și a unui post de senator la alegerile parlamentare viitoare”, a declarat Vosganian.

În ceea ce priveşte drumul în administraţia judeţeană şi în politică al vicepreşedintelui Simona Brătulescu, aceasta a precizat că îşi va duce mandatul de la Consiliul Judeţean Argeş la sfârşit.

“Voi rămâne să îmi termin mandatul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, asta înseamnă încă doi ani de acum înainte în administraţia judeţeană, după care intenţia mea este să candidez în Parlamentul României”, a subliniat Simona Brătulescu în cadrul conferinţei susţinute la sediul partidului, alături de vicepreşedintele ALDE, Varujan Vosganian.

Mai trebuie subliniat faptul că Simona Brătulescu, este până acum singurul candidat la conferința județeană de alegeri, de pe 11 martie, pentru șefia filialei.

Alegerile din cadrul ALDE Argeș se vor organiza la teatrul Davila, din Pitești, fiind așteptați să participe peste 400 de delegați.

About The Author

Related posts