SIMONA BUCURA OPRESCU: Mesaj de solidaritate cu poporul francez
SIMONA BUCURA OPRESCU: Mesaj de solidaritate cu poporul francez

SIMONA BUCURA OPRESCU: Mesaj de solidaritate cu poporul francez

Atentatul terorist de la Nisa care a curmat viaţa a peste 80 de cetăţeni francezi – copii, femei, tineri şi bătrâni – a şocat o lume întreagă. Condamn cu toată tăria acest gest criminal şi inuman, exprimându-mi în acelaşi timp regretul pentru îndureratul popor francez. Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare a naţiunii franceze, fiind Ziua Republicii, s-a transformat într-o zi de doliu.

,,În calitate de deputat de Mioveni, locul unde francofonia culturală este dublată de francofonia economică, dar şi de membră a Adunării Parlamentare a Francofoniei şi a Grupului de Prietenie cu Franţa, ţin să exprim condoleanţe pentru famiilile îndoliate şi pentru poporul francez atât de greu încercat în aceste momente.

Sunt, în egală măsură, sigură că poporul francez va reuşi, ca de fiecare dată, să îşi găsească resursele necesare pentru a continua drumul său european. Pe de altă parte, este nevoie de eforturi mai mari pentru combaterea terorismului, un flagel la care nimeni nu este imun şi împotriva căruia şi România este angajată într-o luptă continuă alături de aliaţii săi europeni”, Simona Bucura Oprescu.

About The Author

Related posts