10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Societăţi comerciale sancţionate de Garda Forestieră!

Alte Știri

Polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul forestier, ocazie cu care au verificat două societăți comerciale, cu sediul în localitatea Bughea de Sus.

În urma verificărilor, la una dintre societăți, s-au constatat diferențe dintre stocul scriptic și cel faptic, rezultând că societatea deținea cantitatea totală de 2.53 mc lemn de foc, de esență rășinoase, fără documente legale.

În urma abaterii constatate, societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos, fără proveniență justificată legal, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung.

De asemenea, la a doua societate verificată, s-au constatat diferențe dintre stocul scriptic și cel faptic, rezultând că societatea a expediat cantitatea de 0,43 mc cherestea rășinoase și 0,11 mc lemn de foc rășinoase, fără documente legale.

În urma abaterii constatate, societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos, expediat fără documente legale de proveniență și transport, a fost confiscat valoric.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie