Breaking News
Strategii de gambling care nu pot fi folosite la cazinoul online
Strategii de gambling care nu pot fi folosite la cazinoul online

Strategii de gambling care nu pot fi folosite la cazinoul online

Lumea cazinourilor este împărțită în două categorii: online și offline. Deși jocurile sunt foarte asemănătoare, dacă nu chiar identice, strategiile folosite de jucători sunt diferite. Mai exact, există câteva strategii care funcționează bine într-un cazino online, dar care pur și simplu nu sunt potrivite în cazinourile online. Înainte de a vedea care sunt aceste tactici, nu uita să profiți de oferta rotiri gratuite Casa pariurilor fără depunere.

Ține cont de faptul că prin folosirea unor strategii nepotrivite te supui riscului iminent de a pierde bani. Iar aceasta este o situație pe care, fără îndoială, vrei să o eviți. Haide să vedem care sunt strategiile pe care e cazul să le ocolești.

1. Numărarea cărților la Blackjack

Una dintre cele mai populare și mai romantizate strategii de cazino este legată de blackjack și se referă la numărarea cărților. Numărarea cărților în blackjack este, în esență, o modalitate de a-ți face o idee destul de bună despre tipul cărților rămase în joc.

Cu toate acestea, deoarece această strategie se bazează pe faptul că un pachet de cărți este distribuit de mai multe ori la rând fără a amesteca, ea nu poate fi utilizată în cazul jocurilor online.

Motivul pentru aceasta este de fapt foarte simplu: cărțile sunt amestecate după fiecare mână în blackjackul online. Asta înseamnă că nu există nicio modalitate prin care strategia să poată fi aplicată vreodată.

Acestea fiind spuse, o strategie care funcționează pentru blackjack-ul online folosește diagrame de pentru a te ajuta să știi când este cazul să faci o mișcare. Asigură-te că utilizezi o diagramă pentru jocul specific pe care îl joci. Dacă alegi greșit o diagramă, atunci vei face o mulțime de greșeli și te vei supune riscului de a pierde timp și bani.

2. Sortarea marginii la Baccarat

Baccarat este pur un joc de noroc, deoarece jucătorul nu poate lua nicio decizie după ce cărțile sunt împărțite.Cu toate acestea, există o strategie care poate fi utilizată în cazinourile terestre și care te ajută să îți crești șansele de câștig.

Este vorba mai mult de un truc decât o strategie, dat fiind că trebuie să păcălești dealerul și implică faptul strategia de a nu întoarce cărțile atunci când sunt amestecate, astfel încât să ai o idee destul de bună despre ce cărți vor fi servite.

Cea mai populară persoană care a fost surprinsă făcând acest lucru este legenda pokerului Phil Ivey. El a folosit faimosul truc pentru a păcăli dealerii în jocuri de baccarat cu miză mare. Deși a câștigat sume impresionante, acestea nu au fost plătite de cazino.

3. Jocul de grup la jackpoturi progresive

Când joci un slot cu jackpot progresiv sau un alt tip de joc online, oricâte persoane pot intra în acțiune în același timp.

Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna posibil când joci într-un cazino terestru. Jocul în grup în cazul jackpoturile progresive presupune ocuparea fiecăruia dintre locurile disponibile cu următoarea abordare.

  • Există un grup de jucători suficient de mare pentru a ocupa toate locurile.
  • Odată ce jackpotul progresiv atinge un nivel suficient de înalt încât va fi profitabil (în medie) să joci, încearcă să ocupi fiecare loc.
  • Joacă până când jackpotul lovește, continuând să ocupi fiecare loc.
  • Odată ce jackpotul este câștigat, toată lumea se oprește din joc și își împarte câștigurile.
  • Vei vedea că acest lucru se întâmplă destul de des la jocurile de poker video progresiv și este una dintre cele mai populare strategii de video poker care funcționează de fapt în ceea ce privește profitabilitatea pentru arena terestră.

Întrucât nu poți ocupa fiecare „loc” disponibil pentru un jackpot online de acest gen, este evident de ce jocul în grup nu va funcționa în cazinoul terestru. Cu toate acestea, o abordare care funcționează pentru a îți oferi o rată de plată mai bună (și care poate fi chiar profitabilă pe termen lung) este urmărirea jackpot-ului progresiv.

Iată cum funcționează acest tip de strategie de urmărire pentru sloturile progresive (și alte jocuri).

  • Crează o listă cu toate jocurile pe care vrei să le urmărești. Ideal, vei avea între 6 și 10 titluri pe listă.
  • Pentru fiecare dintre aceste jocuri, enumeră câștigul mediu al jackpotului (informații care sunt disponibile online) și dimensiunea actuală a jackpotului pentru respectivul joc.
  • Caută jocurile cu premii care sunt mult mai mari decât media.
  • Asigură-te că actualizezi valorile actuale de fiecare dată când începi să joci, deoarece jackpotul progresiv se va schimba în timp.
  • Dacă faci acest lucru în mod consecvent, atunci vei maximiza rata medie de plată a jocurilor pe care le alegi în general, deoarece vei evita situațiile în care valorile jackpotului progresiv se află pe partea inferioară a gamei lor disponibile.

4. Roțile de ruletă părtinitoare

La mai multe mese de ruletă mai vechi din cazinourile terestre, poți constata, de fapt, că acestea sunt părtinitoare într-un fel sau altul. Dacă studiezi rezultatele rotirilor suficient de mult timp, puteți găsi modele care să schimbe șansele suficient de mult într-o direcție sau alta pentru ca anumite pariuri să devină profitabile.

Acest lucru s-a făcut mai ales în trecut, iar tabelele mai noi au sisteme create special pentru a atenua aceste tipuri de probleme de echilibrare a roților.

Cu toate acestea, atunci când joci online, nu există o roată fizică, deci nu poate exista situația în care roata poate fi părtinitoare. Asta înseamnă că trebuie să alegi strategii de ruletă online standard, cum ar fi alegerea jocurilor cu cele mai bune rate de plată și utilizarea ofertelor bonus într-un mod inteligent pentru a obține cea mai mare valoare posibilă.

Concluzie

Așa cum putem observa, o mare parte din strategiile specifice cazinourilor terestre nu pot fi folosite în cazinourile online. Acest lucru se datorează preponderent faptului că jocurile de noroc online au la bază diverse tipuri de software care rulează automat.

În ciuda faptului că strategiile de mai sus sunt exemple de lucruri care nu funcționează online, e bine să știi că există o serie de strategii reale potrivite pentru cazinoul online care funcționează.

About The Author

Related posts