Târg de Toamnă la Câmpulung. Ce aduce nou?

Târg de Toamnă la Câmpulung. Ce aduce nou?

Târg de Toamnă la Câmpulung. Ce aduce nou? Trei zile pline de gust și de culoare! De  vineri, 27 septembrie, şi până duminică, Bulevardul Pardon îi aşteaptă pe toţi muscelenii după ce „îmbrăcă” haine de sărbătoare.

Timp de trei zile, Bulevardul Pardon găzduieşte Târgul de Toamnă Musceleană, eveniment devenit o tradiţie pentru orașul de la poalele Mateiașului şi ajuns la cea de-a patra ediţie, organizat de Palmyra Events.

Pe tarabe vor sta, ca de obicei, fructe şi legume proaspete, româneşti, dar în aceste trei zile vor fi şi numeroase surprize pentru toţi cei care vor trece pragul Târgului de Toamnă Musceleană. Se anunţă un festin culinar, din care nu vor lipsi preparatele la grătar, celebra pastramă de berbecuţ, mâncărurile la ceaun, toate stropite cu must, vin, bere şi alte licori din prune, caise, piersici şi pere.

O altă surpriză va fi standul de fructe de mare al Tavernei Târgovețului BY BOEMA & CHEF RADU BĂDESCU.

Va fi şi muzică de calitate în Foișorul din Grădina Publică Merci, cu invitaţi din muzica populară locală, Rodica Voicu, Crinuța Dolbea, Florin Ștefan Tatan, Mariana Ghiorghițoiu, Bianca Pițigoi, Mariana Pătru, Ioana Radu, Mario Boboc, dar și alte ansambluri folclorice.

 

About The Author

Related posts