Taxa pentru locurile de parcare, prin sms, aplicație sau bilet la parcometru?

Taxa pentru locurile de parcare, prin sms, aplicație sau bilet la parcometru?

Taxa pentru locurile de parcare, prin sms, aplicație sau bilet la parcometru? La primăria Câmpulung a avut loc o întâlnire între autoritățile locale și reprezentanții unei firme din Timișoara care doresc să implementeze programul de smart city, unul cunoscut la nivelul întregii țări.

Cum în orașul de la poalele Mateiașului încă nu funcționeză sistemul de parcare cu taxă, autoritățile locale au decis să facă totul pas cu pas. Au aprobat un proiect de hotărâre prin care au stabilit sumele care se percep pentru taxa unui loc de parcare pentru o oră, o zi, o lună, 3 luni și un an. Inițial aceste taxe care se doreau a fi încasate de la cetățeni erau mai mari și ca la Pitești dar ulterior proiectul a fost modificat.

Pentru o informare mai bună a cetățenilor reprezentantul firmei din Timoșoara, Bogdan Vulpe a vorbit la Câmpulung, în fața jurnaliștilor, despre implementarea unui sistem care să includă plata locului de parcare prin sms, sau printr-o aplicație, toate folosind doar telefonul mobil. Nu a fost exclusă și plata tradițională cu bilet ridicat de la parcometru stradal.

About The Author

Related posts