Breaking News
TIM GYM: MARATON CARDIO cu Mihaela Adam la Câmpulung
TIM GYM: MARATON CARDIO cu Mihaela Adam la Câmpulung

TIM GYM: MARATON CARDIO cu Mihaela Adam la Câmpulung

În data de 25 iunie la TIM GYM a avut loc un eveniment special cu o invitată specială: MARATON CARDIO cu Mihaela Adam la Câmpulung. Patru ore consecutive de antrenament aerobic, muzică bună, ritm, antren, atmosferă incendiară.

Clasele au fost susținute de instructorii rezidenți Magdalena Isbășoiu și Mihaela Teodorescu și de invitata de la Lugoj Mihaela Adam, o bănățeanca frumoasă și focoasă, instructor internațional cu participări la multe convenții naționale și internaționale (printre care și cea de la Rimini, pentru cunoscători).

Câștigătorii maratonului, doi băieți care au uimit prin perseverență și rezistența lor, Alexandru și Petru, au obținut abonamente gratuite la sală. Vremea a ținut cu organizatorii și a ținut norii albi și pufoși deasupra perimetrului exterior unde s-au desfășurat maratonul, ferindu-l de ploaie și de prea mult soare.

După cum ne-a obișnuit în cei 11 ani de activitate, TIM GYM continuă lanțul de evenimente și activități prin care promovează sportul, mișcarea, starea de bine în rândul populației câmpulungene.

Adepții sunt din ce în ce mai mulți. Oamenii au înțeles importanța mișcării și sunt din ce in ce mai activi. Așteptăm cu interes următoarele evenimente și activități sportive. Pentru ca mișcarea este viața!

About The Author

Related posts