VIDEO: Toți invitații au răspuns prezent la Schitu Golești, de ziua comunei!

VIDEO: Toți invitații au răspuns prezent la Schitu Golești, de ziua comunei!

Toți invitații au răspuns prezent la Schitu Golești, de ziua comunei! Anul acesta autoritățile locale din Schitu Golești au organizat un dublu eveniment spre sfârșitul lunii octombrie.

A fost aprinsă Flacăra Centenarului, la monumentul unde sunt comemoraţi eroii căzuţi în Primul Război Mondial din curtea Şcolii Vechi din Lăzăreşti.

După acest eveniment, alaiul s-a mutat pe scena din spatele fostei şcoli. Au răspuns invitaţiei primarului Vasile Tudorel Miriţă şi viceprimarului Iulian Duţă, preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dan Manu şi Ion Mânzână, senatorii PSD Gheorghe Marin şi Şerban Valeca, deputaţii Simona Bucura Oprescu (PSD) şi Dănuţ Bica (PNL). Numeroşi consilieri judeţeni PSD: Mariana Badiu, Cristina Elena Popa, Maria Cotenescu, Haralambie Damian, Diana Elena Eftene, Vasile Negoescu, iar din partea PNL: Adrian Miuţescu, Gheorghe Alecsei, Eugen Nae, Gheorghe Bănică, Gabriel Vasilescu. Partidul Naţional Liberal a mai fost reprezentat şi de Anca Barbu (preşedinta organizaţiei de femei), Dorina Stanciu şi Gheorghe Duţulescu (consilieri locali la Piteşti), Dorin Bărbuceanu (fostul primar al oraşului Ştefăneşti), Bogdan David, Ionel State (consilieri locali de la Câmpulung) şi colegul şi Emilian David.

Au mai urcat pe scena de la Schitu Goleşti numeroşi primari din Muscel şi nu numai: Liviu Ţâroiu, de la Câmpulung, Ion Georgescu, de la Mioveni, Liliana Corina Dună, de la Mozăceni, Nicolae Tarbă, de la Bughea de Sus, Ion Pădureanu, de la Godeni, Ion Banzea, de la Poienarii de Muscel, Gheorghe Savu, de la Ţiţeşti, Gheorghe Matei, de la Mihăeşti, Gabi Şerbănoiu, de la Stâlpeni, Claudius Ciobanu, de la Cetăţeni, dar şi Nicolae Ceauşescu, viceprimarul de la Valea Mare Pravăţ.

,,Acasă, la Schitu Golești, locul în care mă întorc cu drag și dor, de oriunde aș fi în lumea aceasta…”, a declarant Diana Eftene, directorul AFIR Argeș.

,,Este o onoare și o bucurie pentru noi să ne aflăm la Schitu Golești într-o zi binecuvântată de duminică, în anul României Centenare. Am început cu un moment important pentru noi ca români și anume aprinderea Flăcării Centenarului în memoria eroilor, iar acum continuăm cu mărturisiri de suflet pentru că fiecare dintre noi ne dorim ca la Schitu Golești să dăm copiilor rădăcini și aripi.

Rădăcinile se dau creând confort acasă, ce se poate face prin acte administrative. Am lucrat bine cu toți consilierii locali în acest sens, a declarant deputatul Simona Bucura Oprescu.

About The Author

Related posts