Un ilfovean a fost prins sub influenţa alcoolului de poliţiştii argeşeni!

Un ilfovean a fost prins sub influenţa alcoolului de poliţiştii argeşeni!

Un ilfovean a fost prins sub influenţa alcoolului de poliţiştii argeşeni!
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 35.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au depistat un bărbat de 35 de ani din Corbeanca, judeţul Ilfov, care conducea un autopturism pe DN 65, pe raza comunei Albota, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteyă de 113 km/h.

Totodată, în urma verificărilor a reieşit că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, în urma testării aparatul etilotest afişând o valoare mai mica de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2610 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtiești au depistat un bărbat de 40 de ani din aceeaşi localitate, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts