Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

This poll has been finished and no longer available to vote !

VIDEO: Campionul național la culturism, Emilian Știrbu a susținut un seminar la Câmpulung

VIDEO: Campionul național la culturism, Emilian Știrbu a susținut un seminar la Câmpulung

Campionul național la culturism, Emilian Știrbu a fost prezent în Câmpulung unde a susținut un seminar, temele abordate fiind rolul și impactul suplimentelor în pregătirea unui sportiv, în viața de zi cu zi a unei persoane active și a celor care practică sportul în general.

Celor care au participat la seminar, campionul național le-a răspuns și la o serie de întrebări legate de suplimentele alimentare.

Acesta a mai făcut o demonstrație de culturism făcându-și prezența în gladiator, iar pentru că seminarul s-a organizat în sala de sport TIM GYM din oraș, Emilian Știrbu i-a învățat pe cei prezenți cum să execute exercițiile corect la aparate.

Emilian Știrbu este concurent la competițiile de culturism și powerlifting din 2013, având în palmares peste 50 de competiții. Este antrenor al Federației Române de Culturism și Fitness. Mai este campion național în 2019 la culturism seniori +100 kg. Campion în Serbia în anul 2018, de două ori medaliat cu bronz în Ungaria 2016 și 2017, pregătește copii din 2017 pentru competițiile de fitness, culturism și power lifting.

About The Author

Related posts