web analytics
Breaking News
VIDEO: Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012, o nouă victorie importantă

VIDEO: Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012, o nouă victorie importantă

Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 au obținut o nouă victorie importantă în campionatul Diviziei A, în fața echipei ACS Olimpic Tg. Mureș. Sportivele din Mioveni, antrenate de Carmen Amariei și Luminița Huțupan Dinu, au învins în deplasare cu scorul 27 – 26.

Victoria, clasează echipa pe unul dintre locurile de baraj pentru promovarea în Liga Națională.

Cu toate acestea, lipsa de fair-play a gazdelor și gravele carențe organizatorice au condus la izbucnirea unor incidente în tribună, urmate de agresiuni fizice asupra reprezentanților clubului din Mioveni. Mai grav este faptul că aceste incidente au fost provocate chiar de către unii reprezentanți ai clubului din Târgu Mureș.
Din acest motiv, conducerea CS Dacia Mioveni 2012 va depune un memoriu la Federația Română de Handbal, în care va cere explicații.

Este inadmisibil ca un spectacol sportiv să fie tratat într-un asemenea mod, la un nivel ce nu face onoare niciunui oraș din lumea civilizată, indiferent de etnie sau naționalitate. Să fii evacuat cu protecția jandarmeriei dintr-o arenă sportivă, să fii lovit de spectatori și umilit de arbitri reprezintă limite care depășesc sfera sportivității.

Cluburile sportive din Mioveni și-au respectat întotdeauna adversarii și le-au asigurat atât protecție, cât și condiții de pregătire, cazare și competiție dintre cele mai bune, în spiritul fair-playului.

About The Author

Related posts