VIDEO: Pam, pam, viceprimarul PSD face echipă cu candidatul PAM la Vlădești!

VIDEO: Pam, pam, viceprimarul PSD face echipă cu candidatul PAM la Vlădești!

Lansare PAM în Muscel! Partidul pentru Argeș și Muscel are candidați la toate primăriile din zonă! În această săptămână au fost lansați unsprezece dintre candidați la primăriile din zona Muscel, inclusiv candidatul pentru primăria Câmpulung în persoana profesorului Constantin Staicu.

Unul dintre candidaţii care şi-au anunţat intenţia de a intra în lupta electorală alături de preşedintele Mircea Andrei este Cristinel Moise de la Vlădeşti care, fără echivoc, va şi câştiga bătălia electorală. Cristinel Moise are o experienţă vastă în administraţie, ocupând pe rând funcţiile de consilier, viceprimar şi primar al localităţii Vlădeşti, iar la acest moment are alături de el cea mai puternică echipă. În sală, alaturi de candidatul Partidului pentru Argeş şi Muscel s-a aflat şi viceprimarul PSD, Făgărăşanu Gheorghe, care, la următoarele alegeri, va face echipă cu Cristinel Moise. Dincolo de puternica echipă, cei doi sunt cotaţi cu cele mai mari şanse de a prelua primăria – conform sondajelor efectuate în comună de partidele politice.   

Cristinel Moise – candidat al Partidului pentru Argeş şi Muscel la primăria Vlădeşti:  “Îi mulţumesc domnului preşedinte pentru încrederea acordată pentru a candida la funcţia de primar la Vlădeşti din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel. Țin să vă spun că împreună vrem să continuăm ce am început încă din 2010 la Vlădeşti şi nu s-a finalizat. Am experienţă în administraţie de consilier, viceprimar şi primar. Am avut multe realizări, am muncit şi am reuşit să schimb faţa localităţii. De această dată am venit la Partidul pentru Argeş şi Muscel alături de domnul Mircea Andrei şi echipa judeţului Argeş cu vechiul meu aliat domnul Făgărăşanu cu care vă promit că vom face echipă şi vom câştiga Vlădeştiul.”

Făgărăşanu Gheorghe – viceprimar al comunei Vlădeşti: “Eu am făcut echipă cu Moise Cristinel şi am avut rezultate foarte bune. Sperăm să facem treabă bună în continuare şi să avem rezultate la alegerile următoare.

 

About The Author

Related posts