Video: Şcoala Sfântul Iacob sărbătorită la 20 de ani de activitate!

Video: Şcoala Sfântul Iacob sărbătorită la 20 de ani de activitate!

Pe data de 15 Octombrie 1996, s-a pus piatra de temelie pentru prima şcoală creştină primară şi gimnazială, Sfântul Iacob din Câmpulung Muscel. Aşa începe documentul de atestare al prestigioasei instituţii particulare de învăţământ din Câmpulung, semnat de Arhiepiscopul Mitropolit, doctor Ioan Robu. Anul acesta, pe 21 Octombrie, renumitul lăcaş de învăţământ a serbat ziua şcolii. Oficialităţi locale, directori de instituţii de învăţământ, părinţi şi copii s-au bucurat la marea sărbătoare a şcolii.

Micuţii elevi, sub îndrumarea cadrelor didactice au pregătit surprize pentru invitaţi. Programul zilei a început la ora 10.00 cu primirea invitaţilor. Cei care au trecut pragul şcolii au vizitat instituţia de învăţământ, apoi au fost invitaţi la un program artistic denumit generic „Inima Şcolii”. După deschiderea oficială a manifestărilor dedicate şcolii, a urmat un program artistic în cadrul căruia fiecare clasă din şcoală a prezentat câte un moment, special pregătit pentru această zi.

Nu în ultimul rând, s-a organizat un târg de prăjituri eco, iar banii strânşi din vânzări vor fi folosiţi pentru dotarea claselor din cadrul instituţiei.

Manifestarea s-a bucurat de prezenţa multor persoane care au dorit să le fie alături atât cadrelor didactice cât şi elevilor care se pregătesc pentru viitor la Şcoala gimnazială Sfântul Iacob din Câmpulung.

About The Author

Related posts