VIDEO: Vă propunem o incursiune în interiorul noului spital din Mioveni!

VIDEO: Vă propunem o incursiune în interiorul noului spital din Mioveni!

Din fața calculatoarelor sau a telefoanelor și tabletelor vă propunem o incursiune în interiorul noului spital din Mioveni! După doi ani de efort susținut din partea administrației locale și muncă neîncetată pe șantier din partea constructorului, indiferent de anotimp sau de condițiile meteo, cel mai important proiect din orașul Mioveni, dar și din județul Argeș, din ultimii 25 de ani, se apropie de final cu fiecare lună, ori săptămănă care trece.

Preț de 10 minute vă vom invita la o incursiune în interiorul noului spital din Mioveni, o construcție la superlativ, unde calitatea serviciilor medicale nu vor fi doar o promisiune.

Pe șantierul noului spital din Mioveni au început lucrările de anvelopare exterioară a clădirii. Deși ne aflăm în plină iarnă, constructorul lucrază cu motoarele turate, zilnic aprixomativ 240 de muncitori și ingineri asigurându-se că termenele stabilite sunt în grafic.

Panourile exterioare, care nu au doar rol estetic ci și de protecție termică au fost montate în procent de 35 %. Ca și element de inedit, acestea sunt proiectate să curețe singure, cu fiecare ploaie, iar culoarea și caracteristicile rămân neschimbate pentru mult timp.

About The Author

Related posts