web analytics
Breaking News
VIDEO: Zeci de rucăreni care au devenit Eco, au fost premiaţi!

VIDEO: Zeci de rucăreni care au devenit Eco, au fost premiaţi!

Zeci de rucăreni care au demonstrat că reciclarea este un proces foarte important care stă la baza dezvoltării unei societăţi au reuşit să fie cei mai apreciaţi din Argeş. 300 de elevi de la Şcoala Gimnazială ”Nae A. Ghica” au participat la concursul ,,Let’s Be Eco” alături de alţi 500 de elevi din toată ţara cu obiecte din materiale reciclabile, având ca coordonator de proiect pe profesorul Cristina Vlădescu. La sfârşitul concursului rucărenii au fost anunţaţi că sunt singurii câştigători din Argeş.

Din partea Let’s Do It Romania vor primi mai multe obiecte de mobilier, iar din partea celor de la Garda de Mediu Argeş au avut de asemenea o mare supriză.

Comisarul şef de la Garda de Mediu Argeş, Alexandru Vâjan a împărţit elevilor de la Şcoala Gimnazială ”Nae A. Ghica” 15 laptopuri pentru ca aceştia să le folosească în laboratorul de Informatică. Laptorurile fac parte dintr-o campanie a Gardei de Mediu la nivelul întregii ţări.

Elevii s-au arătat extrem de mulţumiţi deoarece învăţau informatică pe nişte calculatoare mai vechi, dar care nu ajungeau la toţi cei prezenţi la orele de curs.

About The Author

Related posts