Viorica Dăncilă a făcut cele mai dese vizite în Argeş la invitaţia deputatului Simona Bucura Oprescu

Viorica Dăncilă a făcut cele mai dese vizite în Argeş la invitaţia deputatului Simona Bucura Oprescu

Din poziţia de europarlamentar Viorica Dăncilă a făcut cele mai multe vizite în Argeş la invitaţia deputatului Simona Bucura Oprescu. Numirea Vioricăi Dăncilă în funcţia de premier al României, a fost primită cu bucurie şi încredere de pesedistele argeşene.

Deputatul Simona Bucura Oprescu a scris următorul mesaj pe pagina sa de socializare:

,,Am încredere că numirea doamnei Viorica Dăncilă în funcţia de PRIM-MINISTRU al României reprezintă una dintre principalele soluții de punere în practică a programului de guvernare, program pe care, de altfel, PSD l-a propus, iar românii l-au votat în număr mare la alegerile precedente. Mă bucur că am avut ocazia să o cunosc personal pe doamna Viorica Dăncilă, în cadrul uneia dintre vizitele pe care dumneaei le-a avut în judeţul nostru. Am simţit de atunci implicare, atenţie, curaj, modestie şi sprijin. De asemenea, ca președinte a organizație de femei, numirea unei doamne în această funcție extrem de importantă, mă face să fiu mândră de recunoașterea femeilor în politică, mai ales că implicarea noastră a fost şi va continua să fie la un nivel înalt. Pe această cale îi urez succes doamnei PRIM MINISTRU şi fac un îndemn la sprijin şi încredere din partea noastră, a tuturor românilor”, a scris deputatul Simona Bucura Oprescu pe pagina sa de socializare.

Cea mai recentă vizită a premierului Viorica Dăncilă în Argeş a fost la sfârşitul lunii noiembrie. S-a întâlnit cu femeile din PSD Argeş, după care a participat la o dezbatere la Muzeul Judeţean Argeş, cu tema “Dezvoltarea economică, socială și culturală a zonelor rurale din România ”, organizată de Confederația Sindicală Națională MERIDIAN și Federația AGRO PROPACT.

A avut apoi şi o întâlnire cu femeile din conducerea PSD Argeş unde au discutat mai multe proiecte. Au fost prezenţi şi senatorul Şerban Valeca, liderul PSD Argeş dar şi secretarul general al partidului Ion Georgescu.

După această întâlnire, europarlamentarul Viorica Dăncilă a vizitat şi centrul de copii de la Mărăcineni. Dăncilă a fost impresionată de condiţiile pe care le au micuţii în această unitate.

About The Author

Related posts