12.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Zodiile şi îndeplinirea dorinţelor pe tot parcursul anului 2016!

Alte Știri

Anul 2016 este ultimul în care mai funcţionează Dreptatea Imanentă sau Justiţia Divină. Acest an va ieşi în evidenţă prin dezvăluirile unor secrete bine păzite, cât şi prin schimbările radicale ce se vor produce în plan economic, militar, financiar, social, sau descoperirile ştiinţifice ce vor plasa lumea într-o altă lumină decât cea existentă. Vor apărea oportunităţi în privinţa locurilor de muncă, posibilităţi de reprofilare profesională, descoperiri noi în industria medicamentelor, remedii sigure pentru o serie de boli, precum şi noi alianţe politice şi militare, noi grupări sau parteneriate în segmentul economic-bancar. Planeta Saturn va locui pe tot parcursul anului în zodia Săgetătorului şi va determina dezvăluiri senzaţionale în domeniul financiar-bancar, religios, educaţional, militar care odată puse pe tapet pot determina restructurarea sistemelor de drept mondiale, precum şi tradiţiile sociale şi religioase, pentru a le aduce în concordanţă cu aspiraţiile omului rezonant cu vibraţia de secol XXI. Aspectele din acest an anunţă secetă, dar şi ploi abundente în multe zone de pe glob, precum şi multe alunecări de teren, incendii, cutremure, fenomene neobişnuite. Aşadar anul 2016 va fi un an pe care cu siguranţă nu-l vom uita niciodată! Acum că am prezentat un horoscop general vom prezenta pentru fiecare nativ în parte ce dorinţe i se îndeplinesc în anul 2016, în funcţie de aspectele astrale ce vor avea loc!

BERBEC – Dorinţa acestui nativ de a încerca orice îi va aduce un plus de adrenalină, va fi îndeplinită. Anul 2016 reprezintă şi anul posibilităţilor multiple de studii sau studiu, în vederea unei schimbări importante în ceea ce priveşte cariera, rangul sau semnele. Dacă va trebui să rupeţi nişte legături este bine să o faceţi, cu tact şi diplomaţie şi nicidecum la modul impulsiv caracteristic zodiei, pentru că eventualele consecinţe pot fi dezastruoase pe termen nelimitat. În luna Martie cei singuri îşi pot găsi un partener, iar dacă nu reuşiţi cu siguranţă Luna Nouă de pe 5 iunie vă va aduce unul. O situaţie la fel de propice se va crea şi la mijlocul lunii Iulie şi începutul lui August.

TAUR – Anul 2016 este un an al idilelor, distracţiilor şi acţiunilor juvenile. Pentru nativii singuri anul acesta cu siguranţă va aduce un tovarăş de viaţă, dar bine ar fi să fiţi cu băgare de seamă şi să nu vă lăsaţi fascinaţi doar de ceea ce cuprinde vederea, pentru că de multe ori un aspect plăcut care fascinează poate ascunde un comportament care lasă de dorit. Este bine ca cei care au aptitudini deosebite să pună bazele unei afaceri generată de propriul talent. De asemenea toţi cei care au făcut încercări disperate pentru a avea un copil, vor avea posibilitatea anul acesta de a vedea visul împlinit, datorită Eclipsei Solare din Septembrie.

GEMENI – Anul acesta aduce îmbunătăţiri în viaţa de familie, posibilitatea achiziţionării unei locuinţe noi sau renovarea celei actuale, ţinând cont de un proiect de extindere. Tot ce ţine de ordinea în viaţa de familie va fi pusă la punct. Relaţii păguboase se vor rupe iar legăturile pe termen lung se vor sedimenta, vorbim aici de contracte, afaceri, iar relaţiile amoroase se pot îmbunătăţii sau se pot deteriora în situaţiile în care aţi avut un mers uşor şchiopătat.

RAC – Anul acesta vă va aprinde dorinţa de studiu sau dezvoltare personală, pentru tot ce este nou şi uşor de asimilat. O mare parte din Raci vor fi atenţi şi extrem de ocupaţi cu viaţa amoroasă, fapt ce va determina reacţii posesive care pot duce uneori la fixaţii şi chiar obsesii. În acest caz este necesară o analiză riguroasă mai ales dacă doriţi să păstraţi relaţia. Pentru cei singuri există şansa să vă întâlniţi sufletul pereche, sau un partener pe termen lung. Există şi riscul de a întâlni persoane nesincere, meschine, parşive care pot deveni pe parcurs extrem de periculoase. Aveţi senzorii în poziţie de apărare, aşadar atenţie!

LEU – Este anul şanselor financiare din surse neaşteptate şi în momente surprinzătoare. Pentru cei singuri este posibil să apară cineva la orizont, cu un profil pe măsura aşteptărilor mai ales dacă l-aţi cunoscut într-un loc public şi nu prin intermediul internetului. Şi locul de muncă poate fi schimbat mai ales atunci când Leul munceşte pe brânci şi nu se bucură de niciun fel de aprecieri.

FECIOARĂ – Este anul orientării, al dezvoltării personale, precum şi al provocărilor privind dorinţa de autocunoaştere. Este bine să eliminaţi din vieţile dumneavoastră toate acele deprinderi sau obiceiuri care odată amflificate vă pot trimite în cine ştie ce fundături. Puteţi investi într-o nouă locuinţă sau să o măriţi în funcţie de nevoi, pe cea actuală. Nu vă lăsaţi atraşi de persoane sexy în idile ce pot deveni extrem de periculoase, fiţi mai precauţi înainte de a zice ,,Da” în faţa ofiţerului Stării Civile. Nu folosiţi energia neptuniană pentru consumul de alcool sau stupefiante, ori medicamente în exces.

BALANŢĂ – Anul acesta va fi anul entuziasmului, distracţiilor şi energiei proprii conjugate prin cea jupiteriană. Veţi arunca în maşina salubrizării obiecte şi oameni ce au reprezentat pentru dumneavoastră un adevărat balast. Este bine să alegeţi o dietă benefică sănătăţii şi să renunţaţi la mai vechile obiceiuri care sunt în detrimentul construcţiei fizice a dumneavoastră. Pe partea sentimentală este posibil să vă îndrăgostiţi de un coleg, partener, amic, cu care împărtăşiţi aceleaşi aspiraţii ezoterice şi spirituale. Aveţi grijă însă de prezenţa unor energii negative în jurul dumneavoastră ce pot declanşa boli incurabile.

SCORPION – Este anul intuiţiei, al receptivităţii şi al situaţiilor fascinante. Viaţa socială va fi extrem de animată şi va reprezenta un tipar pentru următorii ani. Există posibilitatea ca multele căutări vizavi de un partener potrivit în plan spiritual, să dea rezultate, iar acesta, să apară acolo, unde nici nu gândiţi şi nici când nu gândiţi. Este cazul să nu va daţi demisia de la locul de muncă, chiar dacă apar probleme cu superiorii, ori cu colegii de serviciu. Trataţi totul ca pe o ironie a sorţii.

SĂGETĂTOR – Anul 2016 se va remarca prin recunoaşterea unor progrese, carieră, renume. A sosit timpul să eliminaţi excesele, să daţi la o parte lucrurile neesenţiale şi să trăiţi cu măsură conform mijloacelor de care dispuneţi. Noiembrie vine cu oferte de serviciu neaşteptate, iar Decembrie cu o achiziţie spectaculoasă sau un cadou ce va lăsaţi muţi de uimire.

CAPRICORN – Anul acesta le va crea Capricornilor posibilităţi de dezvoltare personală, gustul de aventură, disciplină şi organizare. Prin intermediul călătoriilor veţi reuşi să vă îmbogăţiţi sufletul şi spiritul. Pentru cei născuţi între 5 şi 9 Ianuarie, conjuncţia dintre Pluton şi Soarele natal le creează oportunităţi pe care alţii nu vor avea şansa să le aibă niciodată în viaţă. Luna Aprilie vă poate aduce un tovarăş de viaţă, ori un iubit sau partener de distracţii, pentru că Venus în domiciliu se va ocupa de acest lucru.

VĂRSĂTOR – Anul 2016 va veni cu multă şansă şi destul noroc. Banii vor reprezenta cuvântul de ordine în vieţile Vărsătorilor, chiar dacă ei nu vor veni sub forma unor moşteniri, donaţii sau pur şi simplu datorită hazardului. Aveţi posibilitatea să vă lărgiţi orizonturile, să vă depăşiţi limitele, dincolo de posibilităţile actuale de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Iunie şi Iulie vă pot aduce de multe ori în pragul de a face o mărturisire în legătură cu sentimentele cuiva sau…ale dumneavoastră pentru cineva.

PEŞTI – Anul 2016 le va aduce Peştilor norocul Jupiterian, călătorii, multe şi lungi, prieteni noi, parteneriate solide, căsătorii pentru unii şi divorţuri pentru alţii şi multă preocupare în plan spiritual. Viaţa de cuplu va reprezenta multe prilejuri de fericire, dar trebuie reţinut faptul că Jupiter amplifică tot ce este în raza lui de acţiune, iar dacă vor exista momente tensionante este bine ca ele să dispară la fel de repede cum au apărut.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie