Zona în care se produc cele mai multe accidente în Câmpulung!
Zona în care se produc cele mai multe accidente în Câmpulung!

Zona în care se produc cele mai multe accidente în Câmpulung!

Zona în care se produc cele mai multe accidente în Câmpulung! Joi, în jurul orei 10.43 un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în municipiul Câmpulung, strada Oncică, din zona Schei la un accident rutier.

Echipajul de pompieri a intervenit pentru  a asigura măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar  echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 44 de ani, care prezenta atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

Neatenție și neacordarea de prioritate au condus la mai multe accidente rutiere în urma dintre cele mai aglomerate intersecții din zona Schei.

Un autoturism Renault condus de un tânăr a făcut dreapta pe strada Frații Golești iar un Audi A4 condus de un bucureștean nu i-a acordat prioritate. Tânărul s-a speriat și a intrat în bordură. În urma impactului bara autoturismului a fost smulsă. O femeie care se afla în autoturismul Renault a suferit un atac de panică și i s-au acordat îngrijiri medicale într-o ambulanță.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

About The Author

Related posts