7.6 C
Campulung Muscel
vineri, 26 aprilie, 2024

Prima zi de școală, cu norme, proceduri și reguli de respectat!

Alte Știri

Astăzi este prima zi de școală. Una pe care nu o vom uita prea curând. Noi jurnaliștii de-a lungul timpului nu mai făceam față festivităților de deschiderea a unităților de învățământ. Sincer, nici autoritățile locale. Conducerea școlilor făcea un program cu orele de deschidere ca nimeni să nu se supere și mai ales politicienii să ajungă și la ei să îi susțină. Veneau parlamentarii, miniștrii, de multe ori și premierii.

Festivitățile durau mai bine de o oră, timp în care preșcolarii, școlarii și elevii stăteau ore întregi în picioare în curtea interioară obligați să respecte liniștea și să asculte discursurile interminabile care nu le prezenta niciun interes.

Deschiderea Școlii Gimnaziale Nanu Muscel din Câmpulung

Elevii erau dornici să își revadă colegii, profesorii, etc.

Astăzi toate școlile din Câmpulung s-au deschis. Bineînțeles cu mască cu distanțare socială și fără flori. În jurul Școlii Gimnaziale Nanu Muscel este parcul Kretzulescu iar părinții au putut însoți pe elevi la școală, urmărindu-i de la depărtare pentru că nu li s-a permis să intre în curtea școlii. La Școala Generală Oprea Iorgulescu, părinții nu și-au însoțit copiii în număr mare. Au preferat să îi aducă cu mașina și să îi urmărească fugitiv cum așteaptă să intre în școală de unde au fost dirijați către sălile de curs.

Anul acesta școala a început într-un mod diferit, cu norme, proceduri și reguli de respectat, dar să primim totuși acest eveniment cu inima plină de bucurie și speranță.

Vă dorim un an școlar plin de sănătate și realizări!

Ultimele Știri

AMALIA GONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în administrația locală

AMALIA GONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în...

Alte știri din aceeași categorie