5 persoane prinse de viitură în autoturism!

5 persoane prinse de viitură în autoturism!

ULTIMĂ ORĂ! 5 persoane au fost prinse de viitură în autoturism în zona barajului Râușor. Aceștia erau în drum spre Voina, când s-au desprins pietre de pe versanți dar și un brad uscat, ajungând pe partea carosabilă, blocând o bandă de circulație.

Autoturismul plin cu pasageri a rămas blocat în trafic pentru că nu a mai putut înainta, zona fiind afectată pe mai mulți kilometri. În acest moment intervin angajații de la primăria Lerești cu buldoexcavatorul pentru a curăța partea carosabilă afectată. Din fericire autoturismul nu a fost lovit de pietre iar pasagerii sunt teferi.

Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie, care dirijează circulaţia pe un fir, alternativ.

UPDATE – Pe raza localității Lerești o mașină a rămas blocată în aluviunile ce au blocat circulația pe DJ 734. În acest moment autoturismul în care se aflau doi adulți și doi copii a fost evacuat, nefiind înregistrate victime.

La fața locului sunt pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Aceștia intervin alături de SVSU Lerești, care intervine cu un buldoexcavator, pentru restabilirea circulației.

About The Author

Related posts