A ajuns cu maşina în şanţ!

A ajuns cu maşina în şanţ!

A ajuns cu maşina în şanţ!

Accident pe DN 73, un bărbat din Curtea de Argeş a ajuns cu maşina în şanţ!Autoaccidentarea s-a produs la intrarea în comuna Stâlpeni, în imediata apropiere a teraselor de la graniţa dintre Mihăeşti şi Stâlpeni.

Un bărbat de 51 de ani aflat la volanul unui autoturism marca Logan, cu direcţia de mers dinspre Câmpulung spre Piteşti, se pare că a pierdut controlul asupra volanului, şi s-a lovit de un cap de pod, apoi a intrat în şanţul de pe celălalt sens de mers.

Din impact bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, însă nu a fost în stare gravă. La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenție, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor și un echipaj SAJ, pentru asistență medicală. Diagnosticul preliminar a fost de TCC, iar bărbatul de 51 de ani a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

La faţa locului s-au deplasat şi cadrele de la Biroul Rutier care au demarat cercetările în acest caz, urmând să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

About The Author

Related posts