A câștigat inimile a 1963 de oameni care au pus ștampila de vot pentru continuitate și respect!

A câștigat inimile a 1963 de oameni care au pus ștampila de vot pentru continuitate și respect!

A câștigat inimile a 1963 de oameni care au pus ștampila de vot pentru continuitate și respect! Primarul Marian Toader a mai câștigat un mandat de 4 ani alături de viceprimarul Adrian Cicu. O echipă în slujba cetățenilor, o echipă care a demonstrat încă de la bun început că vorbele sunt înlocuite cu faptele.

Dragii mei lereșteni,

27 septembrie a fost o zi grea, însă a fost ziua în care ați ales cu sufletul! Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales continuitatea, ați ales să credeți în mine și să transformăm în continuare o familie, în îndeplinirea celor mai frumoase proiecte! Vă asigur că tot ce s-a întâmplat în ultimii patru ani este puțin, față de cât va urma! Pe cât posibil, atât eu cât și consiliul local o să fim alături de dumneavoastră!

Am câștigat inimile a 1963 de oameni care au pus ștampila de vot pe Marian Toader – pe continuitate și respect!

Astăzi începem împreună un nou mandat plin de proiecte frumoase și realizări care să facă micul nostru colț de Rai o comună de nivel european, de care să fie mândre generații și generații!

Vă mulțumesc pentru încredere, pentru vot și vă port în suflet atunci când mă motivez să fiu în continuare un primar demn de lereștenii mei! același primar Marian Toader.

About The Author

Related posts