A plecat la iubitul ei şi nu a mai ajuns! Poliţia o caută!

A plecat la iubitul ei şi nu a mai ajuns! Poliţia o caută!

A plecat la iubitul ei şi nu a mai ajuns! Poliţia o caută!

În seara zilei de 2 aprilie, ȘTEFANIA COSMINA COSTEA, de 17  ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Aninoasa, județul Argeș, fără a mai reveni. 

Tânăra a mai fost plecată de acasă, iar vecinii spun că şi alte fete din familia acesteia sunt plecate pe la diverşi indivizi. După ce unchiul fetei a anunţa dispariţia la poliţie, oamenii legii au remis un comunicat de presă privind semnalmentele tinerei.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,60 m, greutatea aproximativ 65 kg, ten alb, păr vopsit negru, lung până în dreptul umerilor, ochii căprui, nas ascuțit. Semn particular: în partea dreaptă a buzei superioare are o cicatrice veche.

Vestimentaţie la momentul plecării: bluză de culoare roz cu mâneci lungi, prevăzută în zona gâtului cu doi sau trei nasturi, geacă de culoare verde închis cu mâneci lungi, blugi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport de culoare neagră și șosete de culoare neagră.

Persoanele care pot da relaţii despre minora în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Câmpulung sau Secția de Poliție Rurală Schitu-Goleşti, tel: 0248.512.100, respectiv 0248.566400.

La începutul lunii aprilie, adolescenta a plecat de acasă la iubitul ei.

Două zile mai târziu, unchiul a găsit-o şi a dus-o acasă. Fata şi-a luat câteva haine şi le-a spus părinţilor că se întoarce la prietenul ei. Nu a mai ajuns la acesta.

Părinţii îngrijoraţi au anunţat dispariţia fetei pe data de 8 aprilie. Oamenii spun că nu este pentru prima dată cînd fata a pleacat de acasă, dar mereu se întorcea după o perioadă.

La data dispariţiei nu şi-a luat acte de identitate la ea. Mai mult, are telefonul închis, iar încercările repetate ale rudelor de a lua legătura cu fata, au eşuat.

Cei care au văzut-o şi pot furniza relaţii despre locul unde se află tânăra, sunt rugaţi să sune la 112.

About The Author

Related posts